logo_page1

  • Maxi Foto Hosting 001

    Web adresa i 30Gb prostora, instalirana Joomla i Coppermine foto galerija / 6.500 RSD godišnje

Hosting 001 - Hosting paketi

Paketi

Ponuda Hosting paketa

Start Hosting 001 (FTP)

Posted in Paketi

Specifikacija:

h115 Gb prostora, što Vam omogućava komotan rad. Tehnička podrška. Mogućnost da sami uređujete prezentaciju, FTP protokol za prenos podataka . Do 5 E-mail adresa sa prefiksom Vašeg sajta. U cenu godišnjeg paketa uračunat i internacionalni domen (.com, .org, .net, ili .info).

Cena paketa, na godišnjem nivou, 4.500,00 RSD (oko 40 $)

Mini Hosting 001 (PHPBB forum)

Posted in Paketi

Specifikacija:

h2Konfigurisan PHPBB forum u prostoru od 15 Gb što Vam omogućava komotan rad. Tehnička podrška. Mogućnost da sami uređujete svoju prezentaciju. Do 5 E-mail adresa sa prefiksom Vašeg sajta. U cenu godišnjeg paketa uračunat i internacionalni domen (.com, .org, .net, ili .info).

Cena paketa, na godišnjem nivou, 5.500,00 RSD (oko 50 $)

Midi Hosting 001 (WordPress)

Posted in Paketi

Specifikacija:

h3Konfigurisan WordPress u prostoru od 15 Gb što Vam omogućava komotan rad. Tehnička podrška. Mogućnost da sami uređujete svoju prezentaciju. 5 E-mail adresa sa prefiksom Vašeg sajta. U cenu godišnjeg paketa uračunat i internacionalni domen (.com, .org, .net, ili .info)

Cena paketa, na godišnjem nivou, 5.500,00 RSD (oko 50 $)

Maxi Hosting 001 (Joomla)

Posted in Paketi

Specifikacija:

h4Konfigurisana Joomla (trenutna aktuelna verzija 3.6) u prostoru od 15 Gb što Vam omogućava komotan rad. Tehnička podrška. Mogućnost da sami uređujete svoju prezentaciju. 5 E-mail adresa sa prefiksom Vašeg sajta. U cenu godišnjeg paketa uračunat i internacionalni domen (.com, .org, .net, ili .info)

Cena paketa, na godišnjem nivou, 5.500,00 RSD (oko 50 $)

Maxi Foto Hosting 001 (Coppermine)

Posted in Paketi

Specifikacija:

h5Konfigurisana Joomla, PHPBB forum ili WordPress u prostoru od 30 Gb što Vam omogućava komotan rad. Tehnička podrška. Mogućnost da sami uređujete svoju prezentaciju. Foto galerija Coppermine. 10 E-mail adresa sa prefiksom Vašeg sajta. U cenu godišnjeg paketa uračunat i internacionalni domen (.com, .org, .net, ili .info)

Cena paketa, na godišnjem nivou, 6.500,00 RSD (oko 60 $)

Specijal Hosting 001

Posted in Paketi

001-48x48  Ukoliko ste izbirljivi moguće je spakovati i paket po Vašoj ličnoj želji, ukoliko su želje u granicama naših realnih mogućnosti. Sve što je navedeno u predhodnim paketima može biti veće. Testirajte naše mogućnosti

Specifikacija:

plus  Konfigurisana Joomla, WordPress ili PHPBB forum u prostoru od 15-30Gb što Vam omogućava više nego komotan rad. Tehnička podrška.

Mogućnost da sami uređujete svoju prezentaciju. Foto galerija Coppermine. Do 20 E-mail adresa sa prefiksom Vašeg sajta. U cenu godišnjeg paketa uračunat i internacionalni domen (.com, .org, .net, ili .info)

Cena paketa, na godišnjem nivou, do granice Vaših potreba i želja. Javite se i pitajte o onome što mislite da Vam nije dovoljno jasno u našoj ponudi.

Dodatne aplikacije za Vaš hosting paket

Posted in Paketi

001-48x48Pored osnovnih 5 hosting paketa (FTP, PHPbb, WordPress, Joomla i Coppermine) pogledajte ostale aplikacije koje trenutno možete naručiti uz svoj hosting paket:

CMS: Drupal, ccPortal itd... (uz doplatu od 1.000 RSD)

E-Commerce: PrestaShop, TomatoCart, OpenCart i ZenCard (uz doplatu od 2.000 RSD)

Forum: bbPress, Vanilla Forums i Simple Machines Forum (SMF) (uz doplatu od 1.000 RSD)

Gallery: Gallery2 i Zenphoto (uz doplatu od 1.000 RSD)

U praksi to znači da uz postojeći paket dobijate instaliranu još jednu aplikaciju od gore nabrojanih. Na primer, ako uz izabrani Joomla paket izaberete i Vanilla forum dobićete dve instalirane aplikacije, dva poddomena na svojoj web adresi. Možete se odlučiti i samo za neku od dodatnih aplikacija, bez osnovnih koje mi preporučujemo, i onda nema doplate, cena je osnovnih 5.500 RSD.

Na matičnim adresama aplikacija možete pogledati izgled dodatnih aplikacija.

Doplata za napredne opcije

Posted in Paketi

001-48x48  Ukoliko želite neke od naprednih opcija (za sada, kao dodatnu opciju, nudimo dodatnu bazu podataka, pored osnovne koja je uključena u svaki od paketa) kontaktirajte nas i dobićete dodatne informacije. Uplatu možete izvršiti preko Moneybookersa ili na naš tekući račun. Cena tehničke podrške za napredne opcije je 600,00 RSD (oko 5,00 $).

Ne zaboravite da pošaljete dokaz o uplati.

Uvod u par reči...

web hosting 001 Prodaja Web Hosting paketa je počela u jesen 2008.godine i moguće je odmah naručiti paket po želji. Procedura oko potrebne dokumentacije je sasvim jednostavna. Dovoljno je da odaberete Web Hosting paket po želji, pošaljete Vaše lične podatke (registrujete se na kontakt stranici, ulogujete se sa svojom lozinkom i potražite od nas Predračun - Profakturu), odaberete domen i sačekate da dobijete profakturu (predračun). Čim uplatite naznačenu cenu na naš dinarski tekući račun mi krećemo sa radom. U danu u kom novac legne na naš račun dobićete potvrdu o uplati i potrebno je samo da sačekate nekoliko sati (u najgorem slučaju do 24 časa) i dobićete potrebne lozinke za Vaš Hosting paket.

Ukoliko želite uplatu za svoj hosting paket možete izvršiti i "Online", posredstvom Moneybookers elektronske banke. Prethodno morate otvoriti račun, ukoliko ga nemate, a više detalja o jednoj od retkih svetskih banaka koje pružaju usluge i korisnicima iz Srbije možete videti na adresi http://www.moneybookers.com. Posle uplate na Moneybookers-u registrujte se i popunite predračun, u kome navedite detalje transakcije sa Moneybookers-a i sačekajte nekoliko sati do potvrde transakcije i dobijanja potrebnih podataka za pristup svom hosting paketu.

Sve ostalo je na Vama. Koliko se budete potrudili toliko uspeha je i moguće očekivati od Vaše Web prezentacije.

 

Čime se bavimo:

U par reči: Web Hosting 001 Vam nudi 5 različitih paketa Hosting usluga a zajedničko za sve pakete je da je u startnu godišnju pretplatnu cenu uračunat i internacionalni (TLD) domen (com, net, info, biz ili org) i E-mail adresa sa prefiksom Vašeg domena (mail@vašdomen.com). Paketi su veličine 15-30 Gb (sa garantovanim protokom od 500 Gb mesečno).