logo_page1

FTP

PHPBB

WordPress

Joomla

Joomla hosting paket

O registraciji

Posted in Naslovna

  Ukoliko ste zainteresovani za naše usluge (Hosting ili kompletna izrada sajta) neophodno je da se registrujete da bi pristupili delu prezentacije u kome možete da popunite formular sa Vašim podacima neophodnim za popunjavanje profakture. Možete i preko opcije "Utisci", "Kontakt" ili "Komentari" napisati šta Vas zanima i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. Bitno je da upišete ispravan E-mail kako bi bila moguća dvosmerna komunikacija.

CD klub 001  Postupak registracije je jednostavan, (registrujete se na kontakt stranici, pri levom dnu je login forma) popunite podatke, proverite, potvrdite i za par sekundi u Vaš Inbox (na E-mail adresu koju ste upisali pri registraciji) stiže potvrda registracije sa Vašim korisničkim imenom i lozinkom. Za početak ste u rangu registrovanog korisnika (aktiviraće se meni "VAŠ MENI")  i možete popuniti predračun (profakturu), glasati u pitalici ili predložiti link.

  Sledeći rang "AUTOR", koji Vam omogućava dodavanje sadržaja, dodeliće Vam se ukoliko to želite i zatražite preko kontakt forme, direktno sa sajta. Viši rangovi, "EDITOR", "PUBLISHER", "MENAGER" ....itd , možete steći tek posle nekog vremena.

  Svaki sadržaj koji dodajete sajtu neće se automatski i videti na sajtu, sadržaj prolazi proveru pa molimo za malo strpljenja.

Uvod u par reči...

web hosting 001 Prodaja Web Hosting paketa je počela u jesen 2008.godine i moguće je odmah naručiti paket po želji. Procedura oko potrebne dokumentacije je sasvim jednostavna. Dovoljno je da odaberete Web Hosting paket po želji, pošaljete Vaše lične podatke (registrujete se na kontakt stranici, ulogujete se sa svojom lozinkom i potražite od nas Predračun - Profakturu), odaberete domen i sačekate da dobijete profakturu (predračun). Čim uplatite naznačenu cenu na naš dinarski tekući račun mi krećemo sa radom. U danu u kom novac legne na naš račun dobićete potvrdu o uplati i potrebno je samo da sačekate nekoliko sati (u najgorem slučaju do 24 časa) i dobićete potrebne lozinke za Vaš Hosting paket.

Ukoliko želite uplatu za svoj hosting paket možete izvršiti i "Online", posredstvom Moneybookers elektronske banke. Prethodno morate otvoriti račun, ukoliko ga nemate, a više detalja o jednoj od retkih svetskih banaka koje pružaju usluge i korisnicima iz Srbije možete videti na adresi http://www.moneybookers.com. Posle uplate na Moneybookers-u registrujte se i popunite predračun, u kome navedite detalje transakcije sa Moneybookers-a i sačekajte nekoliko sati do potvrde transakcije i dobijanja potrebnih podataka za pristup svom hosting paketu.

Sve ostalo je na Vama. Koliko se budete potrudili toliko uspeha je i moguće očekivati od Vaše Web prezentacije.

 

Čime se bavimo:

U par reči: Web Hosting 001 Vam nudi 5 različitih paketa Hosting usluga a zajedničko za sve pakete je da je u startnu godišnju pretplatnu cenu uračunat i internacionalni (TLD) domen (com, net, info, biz ili org) i E-mail adresa sa prefiksom Vašeg domena (mail@vašdomen.com). Paketi su veličine 15-30 Gb (sa garantovanim protokom od 500 Gb mesečno).