logo_page1

  • Počela prodaja Hosting paketa

      Kajem 2008.godine počelo je naručivanje i prodaja hosting paketa. Plaćanje je bezgotovinsko (na naš tekući račun ili preko Moneybookers-a, elektronske banke).

Hosting 001 - Pitanja i odgovori

Odgovori

  Neka od pitanja koja su često postavljana i odgovori na njih. Pitanje možete postaviti preko kontakt stranice i u najkraćem mogućem roku dobićete odgovor. Pre postavljanja pitanja pogledajte ima li već odgovora na takvo pitanja.

Prikaz #
Naslov Pogodaka
Mesečni protok (Monthly Bandwidth) 8616
Postoji li popust na količinu? 2271
Plaćanje na internetu 2240
Trenutna verzija Joomle 2121
Želim prezentaciju sa RS domenom 1993
Manji paket 1826
Zašto gibanica? 1823
Odakle ovakva cena? 1755
Imam PHP prezentaciju 1673
Kome su namenjeni paketi? 1569
Trebam veći prostor 1523

Uvod u par reči...

web hosting 001 Prodaja Web Hosting paketa je počela u jesen 2008.godine i moguće je odmah naručiti paket po želji. Procedura oko potrebne dokumentacije je sasvim jednostavna. Dovoljno je da odaberete Web Hosting paket po želji, pošaljete Vaše lične podatke (registrujete se na kontakt stranici, ulogujete se sa svojom lozinkom i potražite od nas Predračun - Profakturu), odaberete domen i sačekate da dobijete profakturu (predračun). Čim uplatite naznačenu cenu na naš dinarski tekući račun mi krećemo sa radom. U danu u kom novac legne na naš račun dobićete potvrdu o uplati i potrebno je samo da sačekate nekoliko sati (u najgorem slučaju do 24 časa) i dobićete potrebne lozinke za Vaš Hosting paket.

Ukoliko želite uplatu za svoj hosting paket možete izvršiti i "Online", posredstvom Moneybookers elektronske banke. Prethodno morate otvoriti račun, ukoliko ga nemate, a više detalja o jednoj od retkih svetskih banaka koje pružaju usluge i korisnicima iz Srbije možete videti na adresi http://www.moneybookers.com. Posle uplate na Moneybookers-u registrujte se i popunite predračun, u kome navedite detalje transakcije sa Moneybookers-a i sačekajte nekoliko sati do potvrde transakcije i dobijanja potrebnih podataka za pristup svom hosting paketu.

Sve ostalo je na Vama. Koliko se budete potrudili toliko uspeha je i moguće očekivati od Vaše Web prezentacije.

 

Novi komentari

Čime se bavimo:

U par reči: Web Hosting 001 Vam nudi 5 različitih paketa Hosting usluga a zajedničko za sve pakete je da je u startnu godišnju pretplatnu cenu uračunat i internacionalni (TLD) domen (com, net, info, biz ili org) i E-mail adresa sa prefiksom Vašeg domena (mail@vašdomen.com). Paketi su veličine 15-30 Gb (sa garantovanim protokom od 500 Gb mesečno).